Otkup vozila

Moj Auto Servis Otkup vozila

Ukoliko ste rešili da prodate svoj automobil koliko danas, a ne želite da se bavite oglasima, cenkanjem u nedogled sa potencijalnim kupcima i suvislim pitanjima o stanju Vašeg automobila – mi imamo rešenje za Vas. Mi radimo i otkup vozila svih marki i godišta. Dovezite automobil kod nas u servis, gde ćemo realno proceniti stanje i vrednost Vašeg automobila. Nije bitno stanje i marka Vašeg vozila, procenu radimo temeljno i korektno. Iako otkup automobila nije naša primarna delatnost, cilj nam je svim korisnicima pružiti kompletnu uslugu vezanu za vozila od održavanja do promene vlasništva. Unovčićete Vaš auto na licu mesta a cela procedura će se završiti brzo i sa osmehom.

Mali savet: Pri prodaji vozila bilo kome, uvek insistirajte na promeni vlasništva u najkraćem roku, ili napravite ovlašćenje sa klauzulom da vozilo više nije u Vašem posedu. Kopiju sačuvajte za sebe za slučaj da novi vlasnik napravi neki saobraćajni prekršaj, a policija Vama pokuca na vrata. Zato kod nas pri prodaji vozila odmah regulišemo i status u saobraćajnoj dozvoli – radimo odjavu ili promenu vlasništva.

Jedino što očekujemo od Vas je regularnost automobila i korektnost u prenosu vlasništva. Ne otkupljujemo vozila ukoliko niste vlasnik ili nemate validno ovlašćenje. Pozovite odmah 064 111 9829 i zakažite termin za procenu i otkup auta.