LED SIJALICE S2

ATS united group doo je uvoznik i distributer originalnih S2 LED sijalica sa garancijom. Novi modeli renomiranih S2 Led sijalica odličnog kvaliteta su tehnološki naslednici rasprostranjenih C6 sijalica, kvalitetniji u svim segmentima prizvoda. S2 sijalice su bolja i unapređena verzija C6 sijalica i kao takve su kvalitetnije i dugotrajnije. Kod nas možete kupiti  H1, H3, H4, H7, H11, HB4 LED i od 36W. Za sve kupljene proizvode dajemo dvogodišnju garanciju i omogućujemo ugradnju u našem servisu.

Nova vrsta S2 LED sijalica poseduje kvalitetniji COB čip, aktivan ventilator boljeg kvaliteta, kvalitetno aluminijumsko kućište i izdržljiviji kabl, što ih čini ukupno kvalitetnim proizvodom dugog životnog veka koji će napraviti razliku na putu. Snop svetlosti koje isporučuju preko organosilicijumkog sočiva ove S2 LED auto sijalice savršeno pokriva put ispred vozila i čini vožnju udobnom i bezbednom.

Sve naše S2 LED sijalice se proizvode od najkvalitetnijih materijala u svojoj klasi, koristeći naprednu tehnologiju izrade i kontrole po završenoj proizvodnji. Svaki proizvod se podrobno testira u fabrici pre isporuke, smanjujući škart na apsolutni minimum. Jedini smo distributeri auto LED sijalica  u Srbiji koji veruju u svoj proizvod i stoje iza njega i daju dve godine garancije.

Svi naši proizvodi dolaze sa dve godine pisane garancije. Da biste realizovali garanciju neophodno je da sačuvate fiskalni račun i originalnu ambalažu.

Sve naše proizvode možemo da ponudimo za dalju prodaju pod odličnim uslovima. Ukoliko posedujete auto servis ili auto električarsku radnju kontaktirajte nas da se dogovorimo oko ugradnje i distribucije naših proizvoda u vašem gradu na prijem@mojautoservis.rs ili na 064 111 9829.

S2 LED SIJALICE