Održavanje vozila

Moj Auto Servis – Održavanje vozila

Redovno održavanje vozila je važno za normalnu eksploataciju u dužem vremenskom razdoblju. Održavanjem u redovnim intervalima ćete izbeći nepotrebne troškove i neprijatnosti sa vozilom.

Mali servis je potrebno raditi na svakih 10.000 – 15.000km u zavisnosti od proizvođačkog uputstva, a podrazumeva zamenu filtera ulja, vazduha, goriva i kabine, kao i zamenu ulja u motoru. Ukoliko za godinu dana ne pređete 10.000km, mi vam svakako preporučujemo zamenu ulja, sve u cilju dugotrajnosti motora.

U zavisnosti od proizvođačkog uputstva, veliki servis se radi u različitim intervalima. S obzirom na moguće posledice pucanja zupčastog kaiša, preporučujemo inspekciju i zamenu svih delova svakih 60.000km do 100.000km. U delove koji se menjaju spadaju zamena pogonskih kaiševa (zupčasti i PK), zamena rolera, španera, vodene pumpe i rashladne tečnosti.

U redovan servis kočnica spadaju zamena pločica, diskova, paknova i doboša, kao i kočionih klešta i cevi. Održavanje prednjeg i zadnjeg trapa podrazumeva inspekciju i zamenu delova po potrebi: krajeva spona, krajeva letve volana, kugla, stabilizatora, silen blokova, ramena, viljuški.

Moj Auto Servis vam može ponuditi kompletno održavanje vozila, sa originalnim ili zamenskim delovima proverenog kvaliteta. Takođe, sve naše klijente podsećamo na vreme za redovan servis kako mogli da isplanirate vreme i troškove.